Главная » 2014 » Октябрь » 10 » Урок народознавства
10:21
Урок народознавства

9 жовтня 2014 року співробітники абонементу центральної бібліотеки ім. М. Лермонтова провели урок народознавства на тему "Уславлені історичні постаті" з членами клубу «Криничка» Територіального центру соціального обслуговування населення.

Протягом всієї історії України немало славетних жінок в культурній, політичній і навіть військовій діяльності не тільки не поступалися чоловікам, а й перевершували їх. Вони вболівали за свою країну і боролися за її свободу й незалежність,  віддаючи для цього свої знання, почуття, енергію, а іноді й життя.

На зустрічі бібліотекарі зупинилися на цікавих сторінках життя, відомих та майже зовсім невідомих широкому загалові жінок часів Київської Русі.  Вони не тільки були дружинами високопоставлених чоловіків із князівських родів, а й самі були політиками, ученими та митцями. А деякі з них стали яскравими зірками в історії нашої країни.

Під час зустрічі слухачі ставили бібліотекарям питання щодо маловідомих історичних постатей та з цікавістю розглядали книжкову виставку, яку для них підготували співробітники абонементу ЦМБ ім. Лермонтова.

 

 

Просмотров: 630 | Добавил: библиотека | Теги: Мелітополь, історичні постаті, урок народознавства, клуб Криничка | Рейтинг: 0.0/0