Главная » 2015 » Апрель » 15 » Відкриття Конкурсу читців поезії Ліни Костенко
14:18
Відкриття Конкурсу читців поезії Ліни Костенко

15 квітня в читальному залі бібліотеки ім. М.Ю. Лермонтова відбулося відкриття Конкурсу читців, присвяченого 85-річчю відомої української письменниці Ліни Костенко.

В перший конкурсний день змагалися читці в двох вікових категоріях: молодшій та старшій. 25 конкурсантів демонстрували свої творчі здібності, намагаючись донести до глядачів ніжність, емоційність та проникливість поезії Ліни Костенко. Багато виступів супроводжувалися музичними композиціями, деякі виконавці використали оригінальні творчі знахідки при виконанні віршів.

 

Окрасою Конкурсу став виступ лауреата 16 регіонального конкурсу обдарованої молоді Павла Голяченка. Молодий співак в супроводі концертмейстера Світлани Міщенко виконав відомі українські пісні «Два кольори», «Рушник», «Гандзя» , «Кохана», «Дивлюсь я на небо».

фото В.Раковського

Переможцями в молодшій віковій групі стали:

Чечеренко Дарина (1 місце);

Галетова Лада (2 місце);

Пашков Микола (3 місце).

В старшій віковій групі:

Кликова Євгенія (1 місце);

Фоміна Ольга (2 місце);

Перепелиця Олександра (3 місце) .

Гран-прі отримала Гапоненко Катерина.

У другий конкурсний день, 16 квітня,  за звання найкращого читця змагатимуться конкурсанти середньої вікової категорії.

Бібліотека дякує фотографу Валерію Раковському за якісні фотографії конкурсантів та магазинам «Уют» та «Глобус» за фінансову допомогу у придбанні призів і подарунків.

О Конкурсе читайте также в статье "Мелитопольцы от 7 до 57 лет два дня будут читать стихи Лины Костенконаинтернет-издания "МВ-местные вести"

 

Просмотров: 878 | Добавил: student | Теги: конкурс чтецов | Рейтинг: 0.0/0