Главная » 2015 » Март » 10 » Запрошуємо переселенців на безкоштовні тренінги з комп'ютерної грамотності
14:28
Запрошуємо переселенців на безкоштовні тренінги з комп'ютерної грамотності

У нелегкий для нашої країни час Централізована бібліотечна система м. Мелітополя спрямовує свої зусилля на допомогу тим, хто стикається з тимчасовими труднощами - переселенцям з Донецької, Луганської областей та Автономної Республіки Крим.

Так, 3 лютого 2015 року за ініціативою міської ради та за участю відділу культури відбулося відкриття «Контактного центру для тимчасових переселенців». Це - соціальний проект Інтернет-центру Центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова для внутрішньо переміщених осіб.

З відкриттям Центру переселенці отримали можливість безкоштовно користуватися комп'ютерним обладнанням, мобільним зв'язком з українськими операторами МТС та Київстар; міжнародними дзвінками за допомогою Skype (на стаціонарні телефони).

З квітня 2015 року Контактний центр розширює спектр своїх послуг та запрошує переселенців відвідати безкоштовні тренінги з комп'ютерної грамотності .

Заявки на участь у тренінгах приймаються у читальному залі Центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова до 1 квітня 2015 року.

За додатковою інформацією звертайтеся:

м. Мелітополь, пл. Перемоги, 1

Центральна міська бібліотека ім. М. Лермонтова

тел. : (0619)42-06-64

Просмотров: 753 | Добавил: student | Теги: Мелітополь, переселенці, інтернет-центр, тренінги з комп'ютерної грамотності | Рейтинг: 0.0/0