Главная » 2015 » Апрель » 16 » Завершення Конкурсу читців поезії Ліни Костенко
15:17
Завершення Конкурсу читців поезії Ліни Костенко

16 квітня в центральній міській бібліотеці ім. М.Ю. Лермонтова завершився Конкурс читців поезії Ліни Костенко, присвячений 85-річчю української поетеси. 

 

фото В. Раковського

Цього дня в читальному залі бібліотеки змагалися учасники середньої вікової категорії. 20 конкурсантів намагалися довести журі та глядачам, що вони гідні звання найкращого читця. Особливий колорит виступам надавало українське вбрання конкурсанток та музичний супровід віршів.

 

фото В.Раковського

Багато приємних емоцій подарували слухачам позаконкурсні виступи члена польського товариства «Полонія» Вікторії Пархоменко, студента училища культури Павла Голяченка, поетеси Стелли Бережної.

  

фото В.Раковського

З побажаннями творчого натхнення та подальших успіхів звернулася до учасників Конкурсу Заслужений вчитель України Валентина Курманська.

Наприкінці Конкурсу відбулося нагородження призерів. 
Перше місце посіла Чепурна Вікторія;
друге місце – Маруніна Вікторія;
третє місце – Татарінова Олена.

Гран-прі отримала Поліщук Ганна.

 

фото В.Раковського

Особливою відзнакою для конкурсантів стали книги мелітопольського письменника, члена Національної спілки письменників України Олега Гончаренка.

Бібліотека дякує фотографу Валерію Раковському за якісні фотографії конкурсантів та магазинам «Уют» та «Глобус» за фінансову допомогу у придбанні призів і подарунків.

Просмотров: 783 | Добавил: student | Рейтинг: 0.0/0