Главная » 2015 » Ноябрь » 25 » Бібліотека року- 2015
15:40
Бібліотека року- 2015

18 листопада у м. Києві на щорічній Конференції Української бібліотечної асоціації (УБА) Мелітопольська центральна міська бібліотека ім. М. Лермонтова була нагороджена дипломом та грамотою за ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Бібліотека року 2015» за проект «Мелітопольський контактний центр для тимчасових переселенців»

      

Під час нагородження член президії УБА, директор Миколаївської централізованої бібліотечної системи для дорослих Тетяна Тверда  відзначила, що представники Запорізької області вперше взяли участь у конкурсі «Бібліотека року». Разом з нагородами директору централізованої бібліотечної системи м. Мелітополя Інні Єфименко були вручені подарункові ілюстровані видання: Тарас Шевченко «Художник» та Віктор Соченко «Церква Богородиці Десятинна в Києві».

Особливу увагу звертає на себе науково-популярне видання, присвячене 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. Виданий російською та англійською мовами текстовий матеріал автобіографічної повісті «Художник» Великого Кобзаря доповнено майже 350 ілюстраціями автора, українських, російських та західноєвропейських художників, репродукціями рідкісних документів, світлин тощо.

Ще одним подарунком від Української бібліотечної асоціації стали DVD-диски «Кінематографічна спадщина Олександра Довженка». Повна фільмографія українського митця стане у нагоді при проведенні масових заходів та творчих вечорів, присвячених українській кінематографії. 

Просмотров: 873 | Добавил: student | Теги: бібліотека року, Мелітополь | Рейтинг: 0.0/0