Главная » 2015 » Январь » 17 » До Дня Соборності України
14:08
До Дня Соборності України

22 січня у нашій державі відзначається День Соборності України - особливе свято, пов’язане з об’єднанням всіх українських земель у складі єдиної Української держави.

Утвердження єдності українського народу як ніколи надзвичайно актуальне нині, коли виникла реальна загроза розшматування України. Це величне свято Центральна міська бібліотека вирішила відзначити двома книжково-ілюстративними виставками.

Основу виставки з символічною назвою «У ЄДНОСТІ НАША СИЛА» складають видання, що висвітлюють найважливіші події, пов’язані з проголошенням Соборності українських земель та знайомлять з історичними постатями, що протягом віків втілювали цю ідею в життя.

Сьогодні  треба об’єднати свої зусилля для того, щоби передати своїм дітям та онукам нашу соборну державу в тих кордонах, у яких ми її мали після розпаду СРСР. А допоможе нам в цій благородній справі чуття єдиної держави, чуття великої родини та патріотизму.

Про участь військовослужбовців, добровольчих батальйонів та волонтерів у війні на сході нашої країни йдеться у публікаціях з газет та журналів, які представлені на виставці під назвою «ЧЕРЕЗ ПЕКЛО НЕОГОЛОШЕНОЇ ВІЙНИ».

Окремий розділ цієї виставки присвячений пам’яті земляків, які загибли під час АТО.

Просмотров: 724 | Добавил: библиотека | Теги: День Соборності України, виставки | Рейтинг: 0.0/0