Главная » 2015 » Февраль » 5 » До Дня всіх закоханих
14:36
До Дня всіх закоханих

Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання.

Отже, напередодні Дня всіх закоханих, котрий відзначається щороку 14 лютого, центральна бібліотека запрошує своїх читачів поринути в атмосферу чарівності  цього свята, відвідавши яскраву виставку-натхнення «СЕРЦЯ ДВОХ».

Виставка складається з двох розділів. Перший розділ, який бібліотекарі назвали «ФЕНОМЕН КОХАННЯ», розкриє читачам історією виникнення найромантичнішого свята року, познайомить з легендами про Святого Валентина та з історіями кохання відомих людей. А науково-популярна література з психології допоможе зрозуміти та зберегти свої почуття на довгі роки.

Як звісно, апогей кохання – це весілля. Про чарівні ритуали, про давні традиції українського весільного обряду, які стали невід'ємними атрибутами нашого сучасного весілля,  дізнаються відвідувачі бібліотеки, ознайомившись з виданнями другого розділу виставки «ВЕСІЛЛЯ від А до Я».

Співробітники центральної бібліотеки вітають всіх з Днем Святого Валентина і запрошують на побачення до цікавих книжок!

Просмотров: 749 | Добавил: библиотека | Теги: День Святого Валентина, виставка, бібліотека ім. Лермонтова, Мелітополь | Рейтинг: 0.0/0