Главная » 2016 » Апрель » 10 » Якою має бути сучасна бібліотека і сучасний бібліотекар?
08:23
Якою має бути сучасна бібліотека і сучасний бібліотекар?
8 квітня до читальної зали завітали студенти мелітопольських учбових закладів: Мелітопольського педагогічного університету ім. Б. Хмельницького, Мелітопольського училища культури, Мелітопольського інституту екології та соціальних технологій Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» та Мелітопольського вищого професійного училища. Бібліотекарі запропонували гостям долучитися до обговорення нової моделі сучасної бібліотеки.
 
У форматі «Світового кафе» молодь розмірковувала: якою має бути сучасна бібліотека і сучасний бібліотекар. Підсумовуючи пропозиції і побажання, було визначено, що молодь бачить нову бібліотеку інформаційним, освітнім, комунікативним, дозвіллєвим  закладом, в якому є місце і мінікінотеатру, і художньому вернісажу, і літературним зустрічам, і квестам, і тренінгам. Окрім того, гості бібліотеки бажали бачити технічно обладнані зали, з електронними каталогами та книгами.
 
У сучасній бібліотеці, на думку студентів, повинні працювати і сучасні бібліотекарі, які мають бути освіченими, ввічливими, з тонким юмором, комунікабельними людьми, з почуттям патріотизму, любові до своєї професії та своїх читачів.
 
Бібліотекарі подякували гостям за їх побажання та пропозиції і пообіцяли врахувати їх у подальшій роботі.
Просмотров: 1495 | Добавил: student | Теги: Світове кафе, сучасна бібліотека | Рейтинг: 0.0/0