Главная » 2015 » Февраль » 27 » Літературний урок для літніх студентів
15:55
Літературний урок для літніх студентів

26 лютого співробітники абонементу центральної міської бібліотеки для слухачів «Університету третього покоління» провели літературний урок, який присвятили нашій сучасниці, письменниці, поету, лауреату Шевченківської премії, Премії Антоновичів, Премії Петрарки, Міжнародної літературно-мистецької премії ім. Олени Теліги - Ліні Костенко.

Бібліотекар Тетяна Нощенко проникливо розповіла про шляхи нелегкої долі Ліни Василівни. Із задоволенням всі присутні слухали вірші геніальної поетеси, всім серцем доторкнувшись до чар її поезії. Літні студенти також ознайомилися з виданнями творів Ліни Костенко та літературою про її життя і творчість з фондів центральної бібліотеки м. Мелітополя.

Наприкінці зустрічі бібліотекарі запросили всіх, кому близька за духом поезія Ліни Костенко, у центральну бібліотеку взяти участь у міському конкурсі читців її творів, який відбудеться у березні цього року.

Просмотров: 616 | Добавил: библиотека | Теги: «Університету третього покоління», літературний урок, Костенко Ліна | Рейтинг: 0.0/0