Главная » 2014 » Август » 5 » Обговорення змін до Конституції України
11:47
Обговорення змін до Конституції України

На сьогодні в українському суспільстві стало актуальним обговорення питання про внесення змін до Конституції України.

З метою залучення якомога ширшого кола громадськості до даного процесу центральна бібліотека запрошує жителів м. Мелітополя взяти участь в обговоренні змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади України. Для цього співробітники бібліотеки організували виставку «Концепція реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні», на якій представили проекти нової Конституції, запропоновані органами державної влади України.

До  уваги мешканців міста:

Відвідувачі бібліотеки також можуть переглянути такі періодичні видання як "Урядовий кур’єр", "Офіційний вісник України" та "Офіційний вісник Президента України".

Матеріали, представлені на виставці, дають змогу порівняти статті чинної Конституції України та статті Проекту змін до Конституції України щодо децентралізації влади. Для загального ознайомлення відвідувачів  в читальному залі також знаходяться всі редакції Конституції України за часів незалежності України.

Процес обговорення триватиме до кінця вересня поточного року!

Просмотров: 705 | Добавил: библиотека | Теги: Мелітополь, обговорення, бібліотека, Проекти нової Конституції | Рейтинг: 0.0/0