Главная » 2014 » Январь » 28 » В пошуках цікавого хобі
15:58
В пошуках цікавого хобі

Захоплення, хобі, інтереси — це безмежний світ можливостей для кожної людини. Рукоділля, майстрування, малювання, фотографія, шахи, спорт, туризм, філателія, розведення голубів, вирощування квітів, полювання — та хіба можна перелічити все. На виставці "Широкий світ захоплень" презентовані видання про найрізноманітніші захоплення людей. Вони стануть у нагоді в пошуках цікавого хобі, яке принесе задоволення. 

Не запрещай себе творить,

Пусть иногда выходит криво —

Твои нелепые мотивы

Никто не в силах повторить.

М. Цветаева

Про користь рукоділля було відомо з давніх часів. Ще в ІІ ст. до нашої ери в Китаї знали про позитивний вплив рухів руками на розвиток головного мозку.

Отже, якщо ви вмієте працювати руками, і хочете знати, які бувають хобі, то можливо настав момент спробувати який-небудь вид рукоділля або хенд-мейду. Рукоділля виявляється найпопулярнішим видом хобі серед українців. Воно вимагає посидючості та уваги. Існує дуже багато самих різних напрямків рукоділля. Це і вишивання, і ліплення, і декорування, і в'язання, і плетіння, і шиття. Наприклад, вишивка може бути хрестом, гладдю, шовком, атласними стрічками, французькими вузликами. Справжній хіт серед жіночих розваг - це бісероплетіння. З бісеру можна зробити дуже гарні вироби - від вишивки на тканині, до брошки на одяг, дуже популярні портрети з бісеру.

Різні хобі роблять наше життя більш насиченим і привносять в нього особливий колорит. Хтось займається колекціонуванням, комусь до душі рукоділля, а хтось не уявляє свого життя без екстремальних захоплень. Це можуть бути стрибки з парашута або скелелазіння, подорожі або походи в ліси та гори, риболовля або полювання. А якщо ви віддаєте перевагу спорту, то будьте впевнені - заряд бадьорості і відмінна фізична форма вам гарантовані.

Дуже важливо правильно підібрати собі хобі, а допоможе вам в цьому виставка "Широкий світ захоплень". Запрошуємо вас на перегляд до читального залу ЦМБ імені М.Ю.Лермонтова. 


Просмотров: 874 | Добавил: библиотека | Теги: хобі, виставка, захоплення | Рейтинг: 0.0/0