Главная » 2013 » Октябрь » 1 » Вам, студенти
13:08
Вам, студенти

 

В рамках Дня інформації «Вам, студенти» до центральної міської бібліотеки ім. М.Лермонтова завітали першо- і другокурсники Мелітопольського відокремленого підрозділу Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій (МВП ЗІЕІТ).

З гостями спілкувалася провідний бібліограф Г.Р. Брага. Для юнаків і дівчат було проведено віртуальну екскурсію по відділах і фондах бібліотеки. Студенти дізнались про історію відкриття першої бібліотеки в нашому місті на початку ХХ століття, про об’єднання міських бібліотек в єдину централізовану систему в 1978 році, про те, які послуги можуть надати своїм читачам сучасні бібліотеки. 

До уваги користувачів книги і періодика, Інтернет і Wi-Fi, Клуб англійської мови, вільний обмін книгами в рамках проекту «Буккроссінг» та багато-багато іншого.


Для майбутніх спеціалістів в області економіки, менеджменту та іноземної філології в читальному залі було підготовлено викладку літератури «На допомогу студентам». Представлені тут книги стануть у пригоді в процесі навчання.

А з художньою літературою на всі смаки молодь мала змогу ознайомитися на абонементі. 

Працівники бібліотеки висловили сподівання, що студенти стануть постійними відвідувачами бібліотек міста.

 

Просмотров: 682 | Добавил: библиотека | Теги: день інформації, студенти, виставка, бібліограф | Рейтинг: 0.0/0