Главная » 2014 » Август » 14 » Запорізька громада проти тероризму та сепаратизму
09:00
Запорізька громада проти тероризму та сепаратизму

11 серпня читальний зал центральної бібліотеки м. Мелітополя організував виставку під назвою «Запорізький внесок у Перемогу», яка присвячена боротьбі Українського народу та Запорізької громади проти тероризму та сепаратизму.

Бібліотекари вшанували пам'ять земляків, полеглих в АТО, представивши матеріали про подвиги 5-ти прикордонників Бердянського загону, які потрапили в засідку в Маріуполі, 9-ти льотчиків Мелітопольської авіабригади, які пілотували збитий в Луганську «Іл-76»,  командира роти спецпризначення, лейтенанта Героя України -  Богдана Завади, який ціною власного життя допоміг перегрупуватися бійцям Національної гвардії.

ЗМІ переповнені інформацією про перебіг бойових дій на Донеччині та Луганщині. Користувачі бібліотеки завжди знайдуть свіжі номери загальноукраїнських видань з репортажами зі Сходу країни, а зі сторінок місцевих газет вони отримають інформацію про участь земляків-військовослужбовців, добровольчих батальйонів та волонтерів у цій неоголошеній війні.

Виставка постійно оновлюється свіжими матеріалами.

Просмотров: 730 | Добавил: библиотека | Теги: виставка, Мелітополь, сепаратизм, війна, тероризм, бібліотека | Рейтинг: 0.0/0